Alžběta Polzová

Alžběta Polzová | Innovation Footprint

o mně

Jsem ráda tam, kde se něco děje..., lidé se respektují a navzájem inspirují, mám ráda, když se díváme na věci "jinak". A úplně nejradši mám tu chvíli, když někoho napadne něco hodně dobrýho, další na to naváže a pak už všichni víme, že to je to ono a že jdeme správným směrem.

Moje pracovní cesta začala v televizním zpravodajství, pak jsem přešla na druhou stranu do PRka a tam jsem si uvědomila, že pokud má něco fungovat navenek, je potřeba, aby to nejdříve fungovalo vevnitř. A to mě přivedlo k myšlenkám a zkušenostem s nastavováním strategií a procesů ve firmách a následně o tom, jak fungují týmy, management a leadership. 

Jo, a taky ráda čtu. Řídím se heslem, že knihovna není výstavka toho, co jste všechno přečetli, ale krásné místo, kde máte ty knížky, které si přečíst chcete. A proto jsou nejen dobří lidé, ale i dobré knížky všude kolem mě. 

Alžběta je zakládající partnerkou INNOVATION FOOTPRINT - podílí se na strategii a řízení firmy. U jednotlivých zakázek dává dohromady "posádku autobusu" a pracuje jako konzultanka na realizaci projektů. Spolu s ostatními se věnuje osvětě konceptu Shared Value a strategii komunikace projektů.

+420 608 393 199
alzbeta.polzova@innovationfootprint.eu