logo Rondo

Tvorba loga pro nový internetový projekt Rondo.cz. Projekt se profiluje jako odměna pro věrné zákazníky – zábavná on-line hra o skvělé ceny namísto nudných věrnostních systémů, která přivádí obchodním partnerům nové zákazníky a je místem, kde mohou zviditelnit svou značku, produkty a služby.

3

grafické návrhy

1

vybrané logo

30

dní intenzivní práce

příležitost - výchozí stav

Z Ronda nás oslovili s jasným, ale vůbec ne jednoduchým zadáním: "Potřebujeme logo, které bude vyjadřovat hravost, inovativnost a zábavu, ale zároveň bude naprosto důvěryhodné, aby bylo zřejmé, že jsme stabilním investorem, kterému může zákazník naprosto bezvýhradně důvěřovat. a potřebujeme ho okamžitě, protože v online světě čas utíká rychleji - včera bylo pozdě.“

strategie - zvolené řešení

Rozhodli jsme tuhle výzvu o hru s časem přijmout. Tohle je totiž naše oblíbená disciplína. A kromě toho nás myšlenka Ronda hned zaujala. Postupy, které při tvorbě loga uplatňujeme, ale tentokrát nešly kvůli potřebě téměř okamžitého dodání zcela dodržet. Základní brandový workshop jsme si ale neodpustili a pochopili jsme, že tenhle projekt se bude vyvíjet a to, co potřebuje v lednu, může být v červnu úplně jinak. S klientem jsme se tedy domluvili na přípravě loga, značky a symbolu projektu, které bude maximálně nadčasové a do budoucna ještě „tvárné“ (samozřejmě v přijatelných mantinelech).

výsledky

Výsledek naší velmi intenzivní měsíční práce je logo, značka i symbol projektu včetně grafického manuálu, který podrobně rozpracovává logo pro použití v praxi.


na projektu se podíleli:
Alžběta Polzová | Jan Velický